img

Andres oplevelse af GROW

Referencer

Er du nysgerrig på, hvad andre har fået ud af at samarbejde med os i GROW? 

 

Læs vores tilbagemeldinger nedenfor.

 

Skoler

"På Allerød Gymnasium har vi i efteråret 2022 samarbejdet med GROW om at styrke det inkluderende fællesskab i vores 2.g-klasser. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, som har haft fokus på at bygge bro mellem det faglige og sociale rum for eleverne. GROW har hele vejen igennem været meget lydhøre overfor vores behov og ønsker til udformningen af projektet bestående af workshop og opfølgning med elever og lærere. GROW er rigtig gode til at være i øjenhøjde med eleverne og har formået at skabe et trygt og tillidsfuldt rum under workshops. Elevernes positive evalueringer viste efterfølgende, at eleverne har fået redskaber til at arbejde videre med fællesskabet i klassen. Vi giver GROW vores varmeste anbefalinger."
Allerød gymnasium udtaler om grow
Line Bach & Emilie Beglaubter
Uddannelsesleder, trivselskoordinator
"GROW’s fokus på hvordan de unge selv kan bidrage til en styrkelse af fællesskabet i klassen har været et vigtigt element i KVUC’s udvælgelse. Dertil har GROW’s stærke metodiske tilgang og prioritering af den evaluerende og opfølgende indsats været forbilledlig. Sammen med GROW’s positive tilgang og ”can-do-spirit” har samarbejdet bidraget positivt til elevernes trivsel i de to klasser."
KVUC
Martin Hartvig Petersen
Uddannelsesleder
“Vi har oplevet GROW som en meget seriøs, engageret og professionel organisation, som hele vejen igennem samarbejdet har været lyttende og pålidelige og har formået at målrette deres møde med eleverne efter vores ønske og behov”
århus katedralskole
Peter Kennebo
Studievejleder

Elever

“Vi er en ny klasse, og de små snakke vi havde under workshoppen gjorde faktisk, at jeg følte mig tættere forbundet til mine medstuderende end jeg ellers har gjort på noget andet tidspunkt. Efter sessionen med GROW bruger vi i mit team stadig metoderne, og det er vildt at opleve hvor stor forskel selv de mindste små skridt kan give. Underviserne var enormt sympatiske, der var et godt mix mellem praktisk viden, teori og personlighed og følelser, det var perfekt til at ”åbne ballet”, så vi, som studerende fik maksimalt ud oplægget. Jeg håber virkelig I kommer igen.”
dmjx
Freja May
DMJX studerende
"Our workshop with grow helped us open op and share our thoughts with each other. The workshop included fun team-building exercises and mind-boggling experiments.We can definitely recommend trying out a Grow workshop if you want to build relationships with your team and grow as a person."
CBS Students
Amalie Kaarde
CBS Students
"Jeg føler faktisk at man udvikler sig under disse timer vi sidder med GROW, men hver især også bliver HØRT af dem!"
KVUC
Kursist
KVUC