img

Skabt af professionelle unge til unge

GROWs historie

GROW er en ungdomsorganisation stiftet i 2021 af en stor gruppe professionelle og passionerede unge. Vi er gået sammen for at skabe den organisation, som vi selv har savnet gennem vores opvækst og uddannelsestid. Med GROW ønsker vi at sætte fokus på at videregive den viden og skabe de fællesskaber, som vi ville ønske, vi havde lært tidligere i livet.

Flere og flere unge oplever i stigende grad at føle sig ensomme og stressede. En tendens, vi gerne vil bidrage til at vende. Derfor arbejder vi i GROW med trivselsfremmende indsatser til unge, uddannelsesinstitutioner og organisationer.

Vi mener, at alle unge har ret til viden og værktøjer om, hvordan vi tager vare på vores egen trivsel, så vi kan stå stærkt i os selv og støtte hinanden til meningsfulde liv i balance med gode relationer
– til gavn for unge, deres familier, skolerne og samfundet.

 

Organisation 

GROW blev stiftet som almennyttig forening, og alle aktiviteter i GROW har de første to år været skabt og drevet af frivillige unge. For at sikre organisationens økonomiske bæredygtighed og fremtidige virke, har vi oprettet en socialøkonomisk virksomhed, der har til formål at understøtte foreningen med arbejdskraft og økonomi. 

Alle aktiviteter målrettet unge, såsom GROW Community, events og uddannelsen som GROW-trivselsambassadør drives gennem foreningen GROW. Alle tilbud målrettet skoler, institutioner og organisationer drives gennem GROW som virksomhed.

img
img
img
img
img

Vedtægter

GROW er stiftet på baggrund af foreningens vedtægter, som har til formål at sikre organisatorisk bæredygtighed. Læs dem her:

grow bobel

Vedtægter

GROW er stiftet på baggrund af foreningens vedtægter, som har til formål at sikre organisatorisk bæredygtighed. Læs dem her:

grow bobel