img

SKABT AF UNGE TIL UNGE​

Vores historie

GROW er en ungdomsforening, der blev stiftet i 2021 af en gruppe unge ildsjæle med visionen om at skabe bedre trivsel for unge i Danmark. Vi har reageret på, at én ud af fem unge i dag har det dårligt psykisk, hvilket vi i GROW ønsker og tror, at vi i fællesskab kan ændre.

Vi ønsker at give unge muligheden for at lære redskaber, der kan forebygge mistrivsel samt muligheden for at støtte hinanden i at skabe balance og mening i livet. Foreningen er stiftet af unge til unge for at skabe det fællesskab og videregive den viden, som vi selv ønsker, vi havde lært tidligere i livet – viden og værktøjer, der gør det lettere at navigere på studiet, i overgangen mellem uddannelse og arbejdsliv samt i livet generelt.

 

img
img
img
img
img

Organisationen

GROW er en non-profit organisation, hvor alle engagerede har arbejdet frivilligt på at etablere foreningen. 

Vi har en flad organisationsstruktur, hvor klare roller og rammer giver autonomi til, at den enkelte kan tage ansvar og bidrage.  

Det er essentielt for os, at vi praktiserer det, vi står for. Dette afspejles i en holistisk arbejdsgang- og kultur på tværs af hele organisationen.

Vedtægter

GROW er stiftet på baggrund af foreningens vedtægter, som har til formål at sikre organisatorisk bæredygtighed. Læs dem her: