img

Vores værdisæt

Vores værdier i GROW​

I GROW har vi fire værdier, som vi gør vores bedste for at udleve.

Hos GROW er der 'balance mellem lethed og seriøsitet', og det betyder, at humor, leg og kreativitet står stærkt i relation til fokus og udvikling. Det skal være sjovt at være en del af GROW! Når vi har det sjovt, så skaber vi ofte energi og motivation til udvikling, og det er præcis i denne balance, at magien opstår. Fællesskabet styrkes, når der både er plads til at have det sjovt samtidig med, at der er fokus på udviklingen og fremdriften. Lad os skabe balancen sammen.

img

Balance mellem lethed og seriøsitet

Hos GROW er der ‘plads til at være hele dig’, og det betyder, at du vil blive mødt af nærvær, anerkendelse og rummelighed. Der er plads til, at du viser sårbarhed og ærligt deler det, der fylder i dig. Det kan lyde flyvsk, og måske uopnåeligt - for hvor mange steder kan vi vise vores HELE selv? Det er ikke mange steder, der skaber plads til det. GROW er skabt af unge til unge, og derfor kan vi hjælpe hinanden med at give plads til hver og én - for hvad er bedre end et fællesskab, hvor du kan være lige præcis den, du ønsker at være, og giver andre plads til at være den, de ønsker at være? Vi rummer HELE dig.

IMG_5825-scaled.jpg

Plads til at være hele dig

Hos GROW er der fokus på at ‘søge nysgerrigt’, og det betyder, at vi går på opdagelse, og søger at forstå det, vi ikke forstår endnu. Mennesker er unikke og forskellige - og det er vigtigt, at vi nysgerrigt prøver at forstå andre, så vi sammen kan udvikle os og skabe plads til alle perspektiver. Søger vi nysgerrigt, så er der ‘plads til hele dig’ - både det der i dig føles tungt, og det der føles let. Lad os gå på opdagelse i alle os unge i GROW, og se hvad der sker, når nysgerrigheden vinder over konklusionen - for her kan vi give plads til hinandens forskellige svar, og dermed også finde vores egne.

img

Søge nysgerrigt

Hos GROW er der ‘meningsgivende fremdrift’, og det betyder, at vi alle arbejder ud fra vores fælles formål, der driver os alle frem med mening. Det er vigtigt, at vi lægger vores energi lige dér, hvor vi skaber energi i os selv. For når det giver mening for os at handle, så vil fremdriften ske automatisk. Vi er i konstant udvikling, og vi styrker hinanden ved sammen at være ansvarlige for, at det vi laver, giver mening for os. Lad os skabe et fællesskab, hvor vi alle mærker meningen med at lægge vores energi dér, hvor mere energi vil skabes.

img

Meningsgivende fremdrift

Mød vores team af unge