img

Uddannelse for livet

GROW trivselsambassadør

GROWs uddannelse som trivselsambassadør giver dig mulighed for at få viden og værktøjer til at styrke din egen trivsel og støtte op om andres.

Som trivselsambassadør er du med til at skabe ringe i vandet, så flere unge har viden og værktøjer til at kunne tage vare på deres egen trivsel. 

Uddannelsen er på 100 timer, som er fordelt på tre moduler med i alt 9 dages fysisk undervisning og supplerende onlinemateriale. Du får kontinuerlig sparring og støtte i processen – både under og efter uddannelsen.

Vi har stort fokus på, at læringen integreres bedst muligt med henblik på, at du kan tage værktøjer og dine indsigter med videre i livet. Derfor består undervisningen af en blanding af både teori, refleksion og øvelser i praksis.

Uddannelsen bygger på tre overordnede temaer: fællesskab, selvindsigt og navigation i livet. Nedenfor kan du se nogle af de temaer, som uddannelsen berører. 

img

Temaerne på uddannelsen​

Din rolle som GROW-trivselsambassadør

At være trivselsambassadør i GROW betyder, at du bliver ambassadør for fællesskab, mening og balance.

Som trivselsambassadør bliver du en del af vores frivillige team i GROW. Det betyder, at du ønsker at bidrage til en kulturforandring, hvor vi unge tager vare på vores egen mentale sundhed og støtter hinanden. 

Dit bidrag vil kunne se ud på mange måder, alt fra arrangering eller facilitering af aktiviteter, markedsføring, SoMe mm. På uddannelsen vil vi fokusere på dine styrker, og hvordan du kan sætte dem i spil.

Det eneste, det kræver for at få uddannelsen og blive en del af fællesskabet, er, at du er villig til at bidrage med 20 timer om måneden til at gøre en forskel for andre unge i minimum et år. 

Hvordan bliver jeg trivselsambassadør?

Uanset hvem du er, eller hvor du kommer fra, så er du velkommen til at sende en motiveret ansøgning til info@grow.dk – du skal blot være mellem 18 og 30 år.

Din motiverede ansøgning skal indeholde: 

  • Hvem du er
  • Din motivation for at søge
  • Dine personlige og faglige kompetencer
  • Dine tanker om, hvordan vi kan styrke trivslen blandt unge     

Vi glæder os til at høre fra dig. grow bobel

Vil du være GROW-trivselsambassadør?

Send en motiveret ansøgning til info@grow.dk eller kontakt os for at høre mere.